Om

Detta är Melchioras officiella hemsida och ni är alla varmt välkomna hit.

 

Melchiora är utbildad andligt medium och healer som jobbar inom flertalet olika områden inom vår fantastiska mediala värld. Hon har haft förmågan att känna av den andliga delen av vår värld större delen av sitt liv, något som mer eller mindre går i släkten. Men dessa kontakter med det mediala var länge bara små känningar, men med åren så växte sig dom allt starkare och intresset tog mer och mer plats i hennes liv. Strax efter början på millennium skiftet så kom hon bland annat i kontakt med några Tyska medium som lärde henne hemligheterna bakom sina healing tekniker och efter det så utbildade hon sig vidare hos det prestigefyllda mediumet Anna-Lena Vikström. Kort sagt, ju mer hon sökte, desto mer fann hon och kom i kontakt med både det andliga och sig själv. För vad är väl inte livet om inte en enda lång resa av insikter och upptäckter?

 

Melchiora har nu bestämt sig för att avsäga sig sitt stilla pensionärsliv och viga återstoden av sin tid här till det hon älskar, att hjälpa andra via medial vägledning. Vare sig det handlar om att läsa tarotkort, avläsa personer och platser andligt eller inituitiv healing så är hon alltid redo att stå till tjänst. Hon har även en egen meditations skiva som går att beställa här på hennes hemsida.

Melchiora har under en längre tid utövat sina förmågor på fritiden via olika forum, möten och resor samt medverkat i två avsnitt av tv-serien ”Det Okända” och har många kontakter i Norden .